Selecteer een pagina

Join us

Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze studenten en advocaten die samen met ons verder willen bouwen aan 9Corporate. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden om kennis te maken met onze advocaten en onze openstaande vacatures. Wil je op een ander moment kennismaken of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via werken@9corporate.nl. Wij maken ons graag beschikbaar voor een kop koffie/thee om verder te praten en te horen hoe wij je verder kunnen helpen.

Vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Pas jij niet precies in het profiel maar heb je wel interesse in een van de openstaande functies? Weet dan dat voor ons de juiste klik en enthousiasme belangrijker zijn dan je papieren.

Student-stagiaire

Ben je in de afrondende fase van je bachelor Nederlands recht of bezig met je master en wil je ervaren wat het werk van een M&A-advocaat inhoudt? Kom dan stage lopen.

Wat we bieden

Als student-stagiair bij 9Corporate ben je direct onderdeel van het team. We streven ernaar  om je tijdens je stage van begin tot eind mee te nemen in een transactieproces, als onderdeel waarvan je diverse werkzaamheden uit zult voeren. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van concept transactiedocumentatie, het bijwonen van (digitale) besprekingen en het uitzoeken van vraagstukken. Bij je stage horen natuurlijk ook de nodige sociale activiteiten en evenementen. Doel van de stage is om je kennis te laten maken met alle facetten van ons dynamische vak, ons kantoor en natuurlijk ons team.

Praktische informatie

Onze student-stages duren gemiddeld 2 maanden voor minimaal 4 dagen per week. De startdatum en duur van de stage zijn in overleg te bepalen. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling. Afhankelijk van het aantal dagen per week dat je stageloopt, ontvang je een passende stagevergoeding.
 
Wie zoeken wij?

 •  Je bent in de afrondende fase van je bachelor of master Nederlands recht.
 •  Je hebt kennis van het ondernemingsrecht.
 •  Affiniteit met de M&A-praktijk is een pre.
 •  Je bent enthousiast en werkt goed in teamverband.
 •  Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer direct door je CV, cijferlijst, motivatie en eventuele stagebeoordelingen te sturen naar: werken@9corporate.nl

Advocaat-stagiaire

Ben jij een ambitieuze starter of advocaat-stagiaire en wil jij met ons verder bouwen aan het eerste M&A nichekantoor in Rotterdam? Dan maken we graag kennis met jou!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt je WO-master Nederlands recht afgerond.
 • Je bent een ondernemende starter met ambitie en een sterke persoonlijkheid.
 • Je neemt initiatief en bent oplossingsgericht.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de M&A-praktijk en je wilt je graag verder ontwikkelen in het M&A-vak.
 • Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in schrift, ook in de Engelse taal.

Wat we bieden

Een afwisselende praktijk in de top van de markt, waarin je onder begeleiding van ervaren advocaten je weg leert vinden in de M&A-praktijk. Wij dagen je uit je eigen verantwoordelijkheid te nemen in het begeleiden van inhoudelijk uitdagende transacties in een hecht team met een ongecompliceerde sfeer. Wij bieden een ambitieuze maar fijne werkomgeving met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je toekomst (inclusief carrière) vorm te geven op een manier waar jij je goed bij voelt. Er wordt hard gewerkt, maar vooral ook veel plezier gemaakt. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je CV, cijferlijst, motivatie en eventuele stagebeoordelingen naar werken@9corporate.nl

Advocaat-(senior)medewerker

Ben jij een ambitieuze M&A-advocaat met 3 tot 7 jaar werkervaring en wil je graag meebouwen aan het eerste M&A nichekantoor in Rotterdam?

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende praktijk in de top van de markt, waarin jij je als advocaat- (senior)medewerker verder kan ontwikkelen in het M&A-vak. Je krijgt ruimte en verantwoordelijkheid in het begeleiden van M&A-transacties in een hecht team met een ongecompliceerde sfeer. Wij bieden een ambitieuze maar fijne werkomgeving met alle ruimte om je toekomst (inclusief carrière) vorm te geven op een manier waar jij je goed bij voelt. Er wordt hard gewerkt, maar vooral ook veel plezier gemaakt. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Wie zoeken wij?

 • Je bent ondernemend, ambitieus en je hebt een sterke persoonlijkheid.
 • Je neemt initiatief, bent leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelen in het M&A-vak.
 • Je hebt 3-7 jaar werkervaring in de Corporate/M&A-praktijk.
 • Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ook in de Engelse taal.
 • Je bent commercieel en je bent in staat een relatie met cliënten op te bouwen.
 • Je bent een teamplayer en je vindt het leuk om bij te dragen aan de opleiding van advocaat-stagiaires en jongere medewerkers.

Nieuwsgierig? Dan maken wij graag kennis met jou! Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op via werken@9corporate.nl

© 9CORPORATE   |   GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   LEGAL INFORMATION   |   COMPLAINTS PROCEDURE   |   PRIVACY STATEMENT